2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Her vakit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya özge bir gerelti bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı esaslı çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne kapıların taçı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek muhtevain yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe elverişli şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat davranışlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilen bir alan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı veri alabilirsiniz.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında bapnın kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın mebdelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre içinde olay yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gine sadece 6 dakikalık gücük bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla yapıların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız evet. En yavuz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen temellamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Özellikle duyar ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve munis eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page